MESYUARAT PENUBUHAN FAKULTI VETERINAR DAN PETERNAKAN | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » MESYUARAT PENUBUHAN FAKULTI VETERINAR DAN PETERNAKAN

MESYUARAT PENUBUHAN FAKULTI VETERINAR DAN PETERNAKAN

Kuching, 21 - 22 September 2023 - telah diadakan Mesyuarat Penubuhan Fakulti Veterinar dan Peternakan di antara pihak UPM bersama Kerajaan Negeri Sarawak yang diwakili oleh pihak Jabatan Perkhidmatan Veterinar Negeri Sarawak.

Mesyuarat dipengerusikan bersama oleh YBhg. Tuan Sirai Anak Daha (Setiausaha Tetap, Kementerian Industri Makanan, Komoditi dan Pembangunam Wilayah Sarawak) dan YBhg. Prof. Dr. Ismi Arif Ismail (Timbalan Naib Canselor Akademik dan Antarabangsa UPM).

Mesyuarat membincangkan keperluan terutamanya dalam perkara akademik dan program pengajian, urus tadbir pentadbiran, urus tadbir kewangan serta lawatan ke fasiliti JPVS.

Tarikh Input: 22/09/2023 | Kemaskini: 25/09/2023 | lanz

SXEcDAn~