E-Book #Putra Kids Activity Book- Buku Aktiviti Kanak-kanak | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS
» STUDENT AFFAIRS » e-BOOK » e-Book #Putra Kids Activity Book- Buku Aktiviti Kanak-kanak

e-Book #Putra Kids Activity Book- Buku Aktiviti Kanak-kanak

Sebagai ibu bapa dan penjaga, kami sentiasa mencari cara untuk melibatkan diri, merangsang dan memberi inspirasi kepada anak-anak kami. Kami mahu mewujudkan persekitaran yang memupuk dan menyokong yang memupuk rasa ingin tahu, kreativiti dan minat mereka untuk belajar.

Buku ini menawarkan koleksi aktiviti yang menarik dan imaginatif yang akan memikat dan menggembirakan kanak-kanak dari semua peringkat umur. Berdasarkan kepakaran sebagai ibu bapa, pendidik dan pakar perkembangan kanak-kanak, penulis telah membina pelbagai aktiviti menarik dan interaktif yang menggalakkan kanak-kanak meneroka, mencipta dan belajar.

 Buku ini merupakan sumber yang tidak ternilai yang akan membantu anda mencipta persekitaran yang merangsang dan menyeronokkan untuk kanak-kanak dalam jagaan anda.

Buku ini amat disyorkan kepada sesiapa yang berminat untuk menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan kanak-kanak. Ia mesti dimiliki oleh sesiapa sahaja yang ingin menyediakan anak-anak mereka dengan alatan yang mereka perlukan untuk berkembang maju dan berjaya, dan buku ini dipercayai akan menjadi sumber yang dihargai untuk ibu bapa, penjaga dan pendidik.

PANEL PENULIS

Puan Hairunisah Binti Abdul Rahman
Encik Muhammad Abdul Rahim Bin Habib
Dr. Chan Siaw Leng
Dr. Karmilah Binti Abdullah
Puan Joyce Morris Kapong 

Untuk Muat Turun >> DISINI

Updated:: 06/06/2023 [lanz]

MEDIA SHARING

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS

Nyabau Road,
97008 Bintulu, Sarawak,
Malaysia

086855201
086855888
WXFbHAH~