JOB VACANCY | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS

Closing Date
14 Apr 2021
Description

Kami mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan, komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk berkhidmat dalam sebuah Universiti yang sedang menuju ke arah Universiti bertaraf dunia bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:-

PERMOHONAN JAWATAN AKADEMIK

CARA MEMOHON:

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan yang boleh didapati dari laman web UPM Kampus Bintulu Sarawak dengan memuat turun borang di www.btu.upm.edu.my.

PERATURAN MEMOHON:

Pemohon dikehendaki menyertakan salinan sijil akademik, transkrip, salinan Kad Pengenalan, salinan Sijil Kelahiran serta dokumen yang berkaitan. Permohonan hendaklah di hantar ke alamat berikut sebelum atau pada tarikh tutup iklan:

KETUA PENTADBIRAN
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU TINGKAT 2,
BANGUNAN PENTADBIRAN PETI SURAT 396,
JALAN NYABAU 97008 BINTULU,
SARAWAK.

PERHATIAN:

• Permohonan yang tidak lengkap diisi dan tidak mengikut peraturan memohon boleh menyebabkan permohonan tindakan dipertimbangkan.
  • Hanya calon-calon yang dipilih dalam penyaringan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  • Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

PERTANYAAN:

Sebarang pertanyaan berhubung iklan boleh diajukan kepada pegawai berikut:

En. Noor Hakim Ahmad
No. Telefon Pejabat : 086-855208
Emel : penjawatanakademik@upm.edu.my

Pn. Lucy Asa
No. Telefon Pejabat : 086-855234
Emel : penjawatanakademik@upm.edu.my

TEMPOH IKLAN:

Permohonan jawatan akan dibuka pada 15 Mac 2021 (Isnin) dan akan ditutup pada 14 April 2021 (Rabu)

Attachment

BVMLImp