SEMINAR ISU SEMASA “LGBT : APA PERANAN KITA?” | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » SEMINAR ISU SEMASA “LGBT : APA PERANAN KITA?”

SEMINAR ISU SEMASA “LGBT : APA PERANAN KITA?”

BINTULU - Seramai 200 orang peserta terdiri pelajar sekolah dan orang awam sekitar Bintulu telah mengikuti Seminar Isu Semasa ; LGBT, Apa Peranan Kita yang dianjurkan oleh pihak UPMKB dan Hospital Bintulu dalam usaha memberi kesedaran kepentingan institusi kekeluargaan mendidik masyarakat yang menghadapi kekeliruan gender dalam proses pembesaran remaja serta dewasa dan seterusnya memperkukuh masyarakat seimbang dalam menangani isu LGBT ini secara bersama.

Majlis perasmian telah disempurnakan oleh Pengarah Hospital Bintulu, Dr. Davis Johnraj dan turut dihadiri Pengarah UPMKB, Prof. Dr. Bujang B. K. Huat di Dewan Kuliah Pusat 2, UPMKB.

Tarikh Input: 15/04/2019 | Kemaskini: 17/04/2019 | lanz

SXEbBAG~