TAKLIMAT KEPADA PELAJAR BAHARU (SALURAN KE-2) | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS
» NEWS » TAKLIMAT KEPADA PELAJAR BAHARU (SALURAN KE-2)

TAKLIMAT KEPADA PELAJAR BAHARU (SALURAN KE-2)

BINTULU- Pada 8 dan 9 Julai 2017 yang lepas, Bahagian Hal Ehwal Pelajar telah mengadakan satu taklimat kepada pelajar baharu bertempat di Dewan Kuliah Pusat 2A. Taklimat untuk Pelajar Baharu ini bertujuan untuk menyalurkan maklumat mengenai pentadbiran dan peraturan universiti serta memberi pendedahan awal mengenai kehidupan sebagai seorang mahasiswa bagi menggantikan Program Minggu Perkasa Putra yang lepas bagi memastikan setiap pelajar tidak ketinggalan maklumat atau info penting di universiti.

Selain itu, seramai 25 orang Fasilitator Uniputra turut sama-sama membantu melancarkan perjalanan taklimat ini sehingga tamat.

Syabas dan tahniah diucapkan.

Date of Input: 11/07/2017 | Updated: 11/07/2017 | lanz

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS