Kunjungan Hormat Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris Ke Atas Timbalan Ketua Menteri Sarawak, YB Datuk Amar Douglas Uggah Embas | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS
» NEWS » Kunjungan hormat Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris ke atas Timbalan Ketua Menteri Sarawak, YB Datuk Amar Douglas Uggah Embas

Kunjungan hormat Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris ke atas Timbalan Ketua Menteri Sarawak, YB Datuk Amar Douglas Uggah Embas telah diadakan pada hari ini.

Kunjungan ini bertujuan meningkatkan kerjasama strategik UPM dan UPMKB bersama kerajaan negeri Sarawak dalam bidang kepakaran UPM yang terkini bagi menyokong kemajuan dan pembangunan sosioekonomi Sarawak.

Setinggi-tinggi terima kasih diucapkan kepada YB Timbalan Ketua Menteri atas kesudian menerima kunjungan delegasi UPM di Wisma Bapa Malaysia, Petra Jaya.

Date of Input: 19/03/2018 | Updated: 19/03/2018 | lanz

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS