KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA PENGARAH JABATAN KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJAAN(JKKP) NEGERI SARAWAK KE UPMKB | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS
» NEWS » KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA PENGARAH JABATAN KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJAAN(JKKP) NEGERI SARAWAK KE UPMKB

#UPMKBMansang

Pihak UPMKB telah berbesar hati menerima kunjungan dari Pengarah Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan(JKKP) Negeri Sarawak, Ir. Dr. Nor Halim Bin Hasan. Turut hadir bersama Pengarah Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (PPKKP) UPM, Prof Madya Ts Dr.Mohd Rafee Baharudin. Dalam pertemuan tersebut, kedua - dua pihak saling bertukar pandangan dan idea bagi memperkasakan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan di UPMKB.

Date of Input: 03/08/2022 | Updated: 03/08/2022 | lanz

WVILMAS:12:09