Dr. Juriah Kamaludeen Daripada FSPM, UPM Kampus Bintulu Sarawak | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS
» NEWS » Dr. Juriah Kamaludeen daripada FSPM, UPM Kampus Bintulu Sarawak

Dr. Juriah Kamaludeen daripada FSPM, UPM Kampus Bintulu Sarawak

Tahniah! Dr. Juriah Kamaludeen telah mengikuti sangkutan penyelidikan jangka pendek pada 5 hingga 18 November 2017 melalui Program Keterlihatan dan Sangkutan Penyelidikan, UPM.

Dr. Juriah Kamaludeen berpeluang ke Royal Veterinary College (RVC), University of London, UK.

Banyak impak positif yang telah diperolehi daripada program tersebut antaranya adalah kolaborasi penyelidikan, knowledge transfer dan networking di antara UPM Bintulu Sarawak Campus dan RVC. Selain daripada itu Dr. Juriah Kamaludeen juga telah dicadangkan oleh pihak RVC untuk ke Institute of Infection and Global Health (Liverpool University) untuk memperluaskan pengetahuannya terhadap penyakit berjangkit tropika.

Date of Input: 15/12/2017 | Updated: 15/12/2017 | lanz

UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS