PROGRAM CSR KOLEJ SRI RAJANG, UPMKB KEPADA SEKOLAH SK. SG SELAB, BINTULU | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » PROGRAM CSR KOLEJ SRI RAJANG, UPMKB KEPADA SEKOLAH SK. SG SELAB, BINTULU

PROGRAM CSR KOLEJ SRI RAJANG, UPMKB KEPADA SEKOLAH SK. SG SELAB, BINTULU

Kolej Sri Rajang, Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak (UPMKB) mengambil inisiatif menyumbangkan 100 unit katil, 100 unit tilam dan 100 unit almari terpakai kepada Sekolah Kebangsaan Sg.Selad Bintulu sebagai salah satu program CSR UPM kepada komuniti setempat.

Dr. Aryaty Binti Alwie selaku Pengetua/Ketua HEP, UPMKB telah menyerahkan sumbangan kepada Cikgu Chapun Dawin, Guru Besar sekolah tersebut bertempat di Kolej Sri Rajang pada 6.4.2019 dengan diiringi oleh Tuai Rumah Sunta Anak Timban Sebauh Bintulu dan wakil PIBG.

Sumbangan ini bertujuan untuk membantu sekolah-sekolah yang memerlukan dapat menikmati kemudahan yang sama seperti di sekolah-sekolah yang lain.

Tarikh Input: 10/04/2019 | Kemaskini: 12/04/2019 | lanz

SXERDAP~