Lawatan YBhg. Prof. Dr. Mohd Roslan Bin Sulaiman TNC (HEP Dan Alumni) UPM | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » Lawatan YBhg. Prof. Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman TNC (HEP dan Alumni) UPM

Lawatan YBhg. Prof. Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman TNC (HEP dan Alumni) UPM

Lawatan YBhg. Prof. Dr. Mohd Roslan bin Sulaiman Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UPM bersama pihak pengurusan dan wakil-wakil pelajar UPMKB.

Majlis telah berlangsung dengan jayanya pada 2 Mac 2018 bersamaan hari Jumaat. Tujuan utama perjumpaan adalah untuk memberi peluang kepada pihak pengurusan dan wakil-wakil pelajar untuk beramah mesra dan memberikan cadangan-cadangan penambahbaikan infrastruktur di UPMKB.

Dengan adanya lawatan seperti ini secara tidak langsung memberi peluang kepada wakil-wakil pelajar untuk memberi idea dan pendapat bagi tujuan meningkatkan prasarana-prasarana yang sedia ada di UPMKB.

Tarikh Input: 05/03/2018 | Kemaskini: 05/03/2018 | lanz

SXDdUA1~