TAKLIMAT JOM MASUK UPMKB DI SMK BINTULU | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » TAKLIMAT JOM MASUK UPMKB DI SMK BINTULU

TAKLIMAT JOM MASUK UPMKB DI SMK BINTULU

UPMKB telah menerima jemputan khas untuk memberikan penerangan program pengajian dan kemasukan ke UPMKB di Dewan Cenderawasih, SMK Bintulu kepada 210 orang murid Tingkatan Enam. UPMKB telah menghantar 2 orang Pegawai Akademik daripada Fakulti Sains Pertanian dan Perhutanan iaitu Dr Suhaili Bin Mustafa dan Dr. Muhamad Azmi Bin Mohammed. Manakala 2 orang Pegawai Akademik daripada Fakulti Kemanusiaan Pengurusan dan Sains iaitu Dr. Karmilah Binti Abdullah dan Dr. Alvin Lim Teik Zheng untuk memberi info mengenai kemasukan dan syarat program-program pengajian di UPMKB. Turut membantu program tersebut adalah Bahagian Pengurusan Akademik dan Penyelidikan dengan kerjasama guru-guru tingkatan 6.

Tarikh Input: 28/07/2022 | Kemaskini: 12/10/2022 | lanz

SXDcRAc~