Tahniah Diucapkan Kepada En. Johan Ismail, Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » Tahniah diucapkan kepada En. Johan Ismail, Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak

Tahniah diucapkan kepada En. Johan Ismail, Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak yang telah dianugerahkan Naib Johan bagi kategori Anugerah Pengajaran Transformatif Tanpa Syarahan, Anugerah Khas YB Menteri Pendidikan Malaysia: Reka Bentuk Kurikulum & Penyampaian Inovatif 2018 (AKRI2018).

Anugerah telah disampaikan oleh YB Dr Maszlee Malik, Menteri Pendidikan Malaysia dimajlis penganugerahan yang diadakan pada 14 Disember 2018 bertempat di Movenpick Hotel & Convention Centre, KLIA.

Tarikh Input: 17/12/2018 | Kemaskini: 17/12/2018 | lanz

SXDdVAj~