Persembahan Kebudayaan Pelajar Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » Persembahan Kebudayaan Pelajar Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak

Persembahan Kebudayaan Pelajar Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak

Seramai 13 orang pelajar UPMKB telah dijemput khas oleh SMDS (M) SDN.BHD untuk membuat persembahan kebudayaan Sempena Sambutan Hari Raya 2018 oleh agensi tersebut yang diadakan di Restoran Dinner World, Bintulu pada 13 Julai 2018.

Aktiviti seperti ini dapat meningkatkan jalinan kerjasama antara agensi luar dengan pihak UPMKB melalui penglibatan pelajar. Ia juga, secara tidak langsung membantu meningkatkan kemahiran insaniah pelajar seperti lebih yakin bila berhadapan dengan penonton.

Tahniah kepada semua pihak yang terlibat.

Tarikh Input: 17/07/2018 | Kemaskini: 26/07/2018 | midah

SXETWAj~