LEMBAGA PENGARAH UPM MENINJAU PERSIAPAN KONVOKESYEN UPM KE-46 | UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU SARAWAK
» BERITA » LEMBAGA PENGARAH UPM MENINJAU PERSIAPAN KONVOKESYEN UPM KE-46

LEMBAGA PENGARAH UPM MENINJAU PERSIAPAN KONVOKESYEN UPM KE-46

Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Putra Malaysia (UPM), YAM Tengku Syarif Laksamana Perlis Dato' Seri DiRaja Syed Razlan Syed Putra Jamalullail meninjau persiapan akhir konvokesyen serta menyaksikan raptai penuh Majlis Konvokesyen ke-46 Sidang 1 Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) di Dewan Sri Kenyalang, hari ini.

Beliau berkata persediaan Majlis Konvokesyen yang julung kali akan diadakan di UPM Kampus Bintulu esok berada dalam keadaan yang baik dan sudah bersedia.

"Saya mengucapkan tahniah kepada semua petugas Majlis Konvokesyen UPM yang bertungkus lumus membuat persiapan majlis ini. Semoga pada satu November segalanya berjalan dengan lancar dan berjaya.

"Kita punya hasrat pada Tuanku Canselor adalah untuk membuat konvokesyen di sini dapat dilakukan secara berterusan pada setiap tahun," katanya.

Tarikh Input: 04/11/2022 | Kemaskini: 07/11/2022 | lanz

SXDdRAL~